Hoppa till huvudinnehåll

Holger Spår träffar Täppas

När Holger stöter ihop med komikern Täppas i en supermarket i Pargas, blir diskussionen ganska allvarlig. Två humorister, den ena optimistist, den andra pessimist kommer nära livets smärtpunkter vid ketchupflaskorna.

Informationsruta

Täppas Fogelberg är radio- och tidningsjournalist, författare och 5-barnsfar. Täppas är en udda men uppskattad föreläsare som undviker ord som nätverk, cluster och upplevelseindustri men det är just det; att få syn på livet bortom alla trendord.

Täppas och Holger diskuterar den bästa ketchupen, höger- och vänsterpolitik samt hur man skall vara med sin familj och sina barn.

Holger hinner inte säga så mycket för Täppas har funderat grundligt på dessa frågot. Täppas påpekar att det allra svåraste som finns är att vara med sin familj, att jobba är enkelt. Därför ser man, enligt Täppas, businessmän rusa till jobbet, flyget, jobbet. I stället borde man vara väldigt varsam och aktsam om familjen.

Text: Ida Fellman

Samhälle

Arkivet

Mera från Arkivet och Elävä arkisto

Följ Elävä arkisto och Arkivet

Yle Arkivet är tillsammans med Elävä arkisto aktivt på sociala medier. Vi delar både svenskt och finskt innehåll på Facebook, Twitter och Instagram.

Nyligen publicerat - Arkivet