Hoppa till huvudinnehåll

Dykning med Tero

Tero Sinkkonen

Tero Sinkkonen är yrkesdykare. Han har sysslat med dykning ända sedan barndomen. Allt började vid stugan där han tillbringade stora delar av sommaren. Det är lätt att romantisera kring dykning och många drömmer om en framtid som proffsdykare. Men då sikten är lika med noll är verkligheten där under ytan är allt annat än romantisk.

Då jag var yngre var jag ganska vågad och oförståndig, men nuförtiden är jag en ansvarsfull dykare, säger Tero. Visheten har kommit med åren men också med familjen. Det är viktigt att vara en bra förebild för barnen.

Dykare
Dykningen har ökat min självbehärskning, koncentrationsförmåga, ödmjukhet, gett mig självtillit och tilltro till andra, säger Tero.

Om du klickar på intilliggande bild kan du se en filmsnutt från då Tero dyker med sin son Mikke för första gången efter sommarens dykarkurs.

Trädgård

Nyligen publicerat - Trädgård