Hoppa till huvudinnehåll

Alice Cooper 1974 och 2002

Alice Cooper besöker Finland 1974 och 2002. Han tar av sig masken 1974 och talar om hur man håller kärleken vid liv i ett långt äktenskap 30 år senare. Cooper visar sig nämligen vara en riktigt romantiker och har många bra tips.

Rockaren Alice Cooper (f. 1948 som Vincent Furnier) har varit aktiv inom musikbranchen sedan 70-talet. Han anses vara fadern till skräckrocken och har bland annat delat scenen med både ormar och giljotiner.

När Bettina S träffar honom pratar han ändå mest om kärlek. Han och hans fru har varit gifta i över 26 år och är fortfarande förälskade. Han berättar bland annat om hur man kan hålla kärleken levande under ett långt äktenskap.

I det andra klippet ser vi Alice Cooper 1974 utan mask.

Text: Charlotta Hedman

Musik och underhållning

Arkivet

Mera från Arkivet och Elävä arkisto

Följ Elävä arkisto och Arkivet

Yle Arkivet är tillsammans med Elävä arkisto aktivt på sociala medier. Vi delar både svenskt och finskt innehåll på Facebook, Twitter och Instagram.