Hoppa till huvudinnehåll

Dags att ge killar en bakläxa

Bild: Seppo Sarkkinen bumerang

Då jag flyttade tillbaka från Sverige till Finland lade jag märke till att killar inte kan grundreglerna i dejtandets värld. Varför gör ni på detta viset? Jag gör också fel men det är en annan historia. Killar,
läs, lär och sprid ordet. Ta en tjuvtitt i tjejens regelbok.

Nummer ett. Låt inte det rinna ut i sanden. Skriv hellre ett SMS åt tjejen där du avslöjar vad hon gjort för fel. Det är enkelt ”du är äcklig då du är full”. Då förstår vi och anser dig inte längre vara ett rövhål utan snarare en schysst kille.

Nummer två. Gå aldrig framför din tjej. Det känns som en megastor diss och tjejen kan tro att du skäms för henne. Lägg hellre armen om henne eller gå i hennes takt. Killar har faktiskt längre ben och bekvämare skor.

Nummer tre. Vänta inte på att hon ska ta första steget. Pussa henne! Låt inte din blyghet skjuta upp första hånglet till den sjuttonde dejten.

Nummer fyra. Bli inte sur om hon inte går med på att ha sex. Orsaken är den att hon har mens och vågar inte tala om det. Testa igen om fem dagar.

Nummer fem. Överraska henne inte med ett besök till dina föräldrar. Det finns inget värre än att utan förvarning träffa din mamma. Det finns bara en chans att göra det första intrycket. Och nej hon vill inte vänta utanför eller i bilen, för vad ger det för intryck?

Nummer sex. Påpeka inte att hon pruttat i sömnen. Då hon sover gör hon det inte medvetet och hon vill inte veta om det heller.

Nummer sju. Hon klär sig i högklackat, klär upp sig och fixar sitt hår för sin egen och för din skull. Inte för någon annans.

Nummer åtta. Då hon inte ringer tillbaka, Ring igen. Svarar hon inte? Ring igen. Svarar hon inte låt henne vara innan du får stalkerstämpeln.

Nummer nio. Berätta ifall du varit med någon annan, kom ihåg att hon har ett sjätte sinne. Om du, din tjej och den andra tjejen är på samma ställe kommer din flickvän direkt att veta vad som hänt. Därför vill hon få höra av dig vad du ställt till med. Hennes sjätte sinne kan få saker och ting att verka värre än vad det är.

Nummer tio. Du är inte otrogen om en främmande tjej sätter sig i din famn och pussar dig på kinderna. Du är otrogen om du inte föser bort henne.

Skriv gärna vad tjejer inte får göra! Sedan har vi allting samlat svart på vitt.

Nyligen publicerat - X3M