Hoppa till huvudinnehåll

Ibland räcker missionären

Isa Mårtenson
Isa Mårtenson Bild: YLE sexbloggen

Jag måste från början varna er om att ni inte ska tolka mig fel. Jag tycker att sexleksaker och andra sextillbehör är otroligt fina uppfinningar. Allt som kan göra sex ännu roligare än vad det redan är, är en vinst för hemmalaget.

Men det finns en tid och en plats för alla handklovar, analtappar, strap-ons och gimp-luvor. (Vet du inte vad en gimp-luva är ska du se på ”Pulp fiction”. Men jag kan inte rekommendera den för någon med svaga nerver.) Och jag tycker inte att det passliga tillfället är första dejten. Det har hänt mig ett antal gånger att en kille vill fiska fram handklovarna eller analpluggarna förrän vi ens hunnit lära oss ordentligt hur den andra hånglar.

Visst skulle det ju vara skoj att pröva på många av de grejer man hittar på hyllan i leksaksaffärerna. Men innan jag är säker på att killen plötsligt inte lämnar mig fastkedjad i sängen medan han går på öl med sina polare, eller innan jag är övertygad om att allt han vill leka med är ordentligt steriliserat, kommer jag inte att vidga mina vyer. Trots det vill jag ju inte vara fördömande. Det krävs säkert en hel del mod att fråga, och det finns säkert många tjejer som redan efter första dejten är redo att klättra upp i en sexgunga.

Men jag skulle ändå gärna slå ett slag för det ”vanliga” sexet. Att köra en vanlig missionär ska inte underskattas, och blir det långrandigt kan man ju slänga upp ett ben på killens axel, eller varför inte båda två! Och så kan man diskutera sjuksköterskedräkten med stilettklackar nästa gång.

Nyligen publicerat - X3M