Hoppa till huvudinnehåll

Sexleksaker

Om man tittar på utbudet av sexleksaker så kan man lätt tro att det inte finns sex utan extra hjälpmedel. De flesta produkterna är enligt mig menade för användning på egen hand tillsammans med sin egen hand. Produkterna för tjejer är rätt diskreta medan männen knullar uppblåsta får, asiatiska skolflickor och sprutar satsen i geléklumpar som liknar ägg.

Jag har aldrig förstått mig på fleshlights, ni vet onaniprodukten menad för herrar som ser ut som en ficklampa (ifall man äger en Maglite från 80-talet). När man skruvar av toppen hittar man en vaginalik bulle under locket som man skall trotta in kuken i. Blir någon över huvudtaget upphetsad av en sån? Det är ju inte så att man skruvar fast den i skruvstädet och ”knullar” sin gummifitta som om det var en äkta sexpartner, eller gör man det?

Dildon, anustappar och andra grejer att föra in i diverse skrymslen förstår jag bättre. Det ger en extra njutning till det vardagliga runkandet, som strössel på glassen. Man kan utföra det egentliga runkandet med handen och sexleksaken kan höja njutningen till oanade höjder om man så vill, både för killar och för tjejer. Och c’mon killar, man blir inte bög av att gilla att bli pillad i stjärten. Kolla t.ex. på filmen Road trip där Seann William Scott får otroliga orgasmer när en kvinnlig skötare stimulerar hans prostata.
Enligt mig kommer sexleksakerna bäst till användning tillsammans med en eller flera partner. Det tråkiga in-ut-skjut kan plötsligt skötas av en penis i 100 % gummi medan din partner smeker dig på andra erogena zoner. Sexleksakerna kan vara till stor hjälp för den som lider av för tidig utlösning och inte vill att partnern ska lida av det. Och visst är det lite porrigt att använda sig av leksaker när man sexar.

För dig som har det stramt med budgeten och inte har råd att införskaffa dyra leksaker kan du lika bra använda produkter som du hittar hemma. Av knipor eller pappersklämmor får du utmärkta bröstvårtsklämmare. De flesta avlånga frukter och grönsaker fungerar bra som dildo, men trä på en kondom före du använder dem. Vill du absolut ha någonting som liknar en fleshlight är det bara att köpa gelatinpulver som du gör en stark blandning av och häller i en passlig burk. Vänta tills gelatinet stelnar och runka på!

Nyligen publicerat - X3M