Hoppa till huvudinnehåll

Obehagligheter under kläderna

Ni vet när man dragit hem ett ragg från krogen med intentionen att ha sex. Man är het, kåt och beredd. Man river kläderna av sig själv och av den andra, och plötsligt får man en överraskning man inte väntade sig. Något man inte var medveten om när ragget hade kläderna på sig.

Här kommer mina top fem obehagligheter.

Sockor. Alla måste väl ändå tycka att sockor är det mest osexiga som finns. Bar bringa, bara ben - och sockor. Ryser ni inte när ni tänker på det? (Men alla har vi ju sockor, de är ju helt nödvändiga. Dock mycket, mycket lätta att klä av sig.)

Långkalsonger. Tragiskt nog bor vi i ett land med mestadels vinter och kyla och därför kan långkalsonger vara himla praktiska. Men sexiga? Näe. Det blir en riktig moodkiller när man kommer hem med sitt ragg klockan tre på natten och måste vänta på att han eller hon lirkar av sig kalsarna före man kan börja köra igång. (Men vi vet ju att vi behöver dem. Vi vet att vi fryser ihjäl i minus trettio grader om vi inte har de där förbannade långkalsongerna. Alla i det här landet känner till detta faktum. Sex eller inte, men ändå. Kalsonger. Så. Himla. Fult.)

BH-utfyllnad. Silikoninlägg, pappersbollar, tygkuddar. Allt som sitter löst inuti i en BH och ramlar ut när man förföriskt knäpper upp hakarna på ryggen. Känns kanske inte som världens roligaste att gå och fiska upp sin silikonkudde under sängen. (Men ibland vill man ju bara se lite större ut, man vill kanske framhäva en sak eller annan. Eller så passar det helt enkelt bättre med en viss klänning.)

Slitna trosor och kalsonger. Noppiga, blekta, urtvättade kalsonger osar inte direkt sex. Håliga, trasiga trosor med förslappad resor skriker inte direkt kom och ta mig nu. (Men vi alla har ju dem, de där trosorna man sparar för dagar man tror att man inte kommer att ha sex, de där sista före tvättdagen.)

Dynan på ryggen. Så riklig hårväxt på ryggen att det kan klassas som ett klädesplagg. Inte vidare påtändande. Tänk ännu på hårmattan som blivit lite småsvettig under skjortan. Kan du se din hand förföriskt svepa igenom hårsvallet? Tänkte väl det. (Hårväxt är hårväxt. Kan inte hjälpas. Men vax. Vax är tammifan lösningen på många problem.)

Vilka är dina top fem avtändare?