Hoppa till huvudinnehåll

Ta av dig byxorna

Jonas Sundström
Jonas Sundström jonas sundström

Jag svettas och fryser i väntrummet. Ögonen svider, halsen är fylld av rakblad. Viruset förlöjligar mig. Jag är slagen och fortsätter bli slagen. Jag ger upp.

Plötsligt ser jag en vit skepnad framför mig. Skepnaden säger mitt efternamn. Sakta lyfter jag mitt tunga huvud högre och ser en ängel. Fast inte vilken ängel som helst. Inte en sån där prydlig, flickaktig utan bröst som jag ritade i söndagsskolan. Nej, det här är en riktig kvinna. Och hon, Finlands hetaste läkare, ska just undersöka mig.

Efter att hon ställt de vanliga frågorna ber hon mig ta av skjortan. Jag vinner inte Mister Universum-titeln i år heller, men jag är ju i ett sjukhus nu, läkaren har sett värre. Hon måste lyssna på mitt hjärta, det är lugnt och kliniskt.

Men sen ber hon mig ta av byxorna.

Är det här en billig Harlekinroman, ska jag vara halvnaken och bli undersökt av den här amorösa läkaren? Det här är ju den mest klassiska porrscenen. Jag borde ju vara lyckligare än Ron Jeremy. Eller är det en feberdröm? Hallucinerar jag?

Mina fantasier får ett abrupt avbrott när verkligheten skakar om mig. I dag på morgonen lossade en knapp från mina boxershorts. Det finns en risk att hästarna rymmer, och nu snackar jag inte om den Svarta hingsten utan Shetlandsponnyn.

Jag tar av mig byxorna, lägger mig på britsen och stänger ögonen. Blodtrycket stiger, åtminstone i vissa kroppsdelar. Och där ligger jag i kalsonger med pitthålet uppe. Porten till Korv-Görans står uppe och jag ska just bli undersökt av Finlands hetaste läkare.

Men lugn som Ior Bock mediterar jag och försöker hålla tankarna borta. Jag kör ett gammalt trick. Jag tänker på min skrynkliga farmor. I rosa bikini. Jag borde öppna en meditationsskola i skogen för tricket fungerar. Motorn kyls ner och jag kan bli undersökt.

Vad fan, nu klämmer Finlands hetaste läkare på mina fötter. Har influensan spridit sig dit eller försöker hon ge en sensuell fotmassage? Hettan sköljer min kropp igen. Jag borde ha klippt tånaglarna. En indisk fakir på Mumbais smutsiga gator har fräschare fötter än mina svettiga med Gollum-klor.

Sjukhussängar, vita läkarrockar och plasthandskar. Plasthandskar? Nej, de vill jag glömma. De påminner mig om den där gubbläkaren med dålig andedräkt som undersökte testiklarna i högstadiet (vi tar det en annan gång). Men var det här en feberdröm eller blev jag just undersökt av en het och säker kvinna i en respektingivande läkarrock?

Har du befunnit dig i en verklig porrscen eller drömmer du fortfarande om den där välbyggda rörmokaren?