Hoppa till huvudinnehåll

Blow job. Steg för steg.

Jonas Englund och hunden Max
Jonas Englund och hunden Max Bild: Privat sexbloggen

Mums, en härlig glass i sommarvärmen piggar upp vem som helst! Ett blow jobb är inte lika kallt men tekniken liknar den du slukar glassen med. Självklart tycker olika människor om olika smaker men när det gäller blow jobs är ostsmaken inte värst uppskattad.

Förberedelser

Till att börja med ska man ju göra kuken hård. Han ska bli kåt. Detta görs på valfritt sätt. (Är han hetero räcker det att du som flicka visar dina tissar, så enkelt är det.) Andra bra metoder är smått nafsande och slick. Var försiktig! Toppen, ollonet, är väldigt känsligt. Känn dig fram och fortsätt ifall objektet stönar.

Själva suget

Sen är det dags att suga ordentligt. Det är uppskattat att variera mellan att suga hårt och fort, långsamt och mjukt. Själva grejen är att dra ut på orgasmen och bygga upp kåtheten så mycket som det går. Det går också bra att smeka pungen och mellangården samtidigt, eftersom där finns en hel del feel good-nerver. Att byta ställning då och då är bra om du blir trött i käken. Varva om med runkning så slipper du träningsvärk i käken följande dag.

Problem?

Har du lätt för att kräkas då du har nåt i halsen? Kan vara bra för dig med bulimi men ett problem för dig som avsugare. Försök med att inte ta snoppen så djupt i munnen. Koncentrera dig på toppen. Det är ändå där de flesta nerver finns som gör det skönt för honom.

Inferno

Efter ett välgjort jobb är det dags för jobbets slutspurt, nämligen orgasmen. Många killar uppskattar att komma i munnen på den som sugit. Gillar du inte de extra kalorierna är det bra att säga till före ni kör igång. Runka den sista biten och spruta på valfri plats.

Till sist

Alla killar gillar inte att bli avsugna (de är få!). Det kan bero på att han har ett väldigt känsligt ollon eller att hans tidigare partner var släkt med pirajor. Prata med varandra om hur ni har skönt tillsammans.