Hoppa till huvudinnehåll

"Trallpop som gjord för fredaxfiilis."

Pernilla Andersson
Pernilla Andersson Bild: www.pernillaandersson.com nöjesfredag

Musikrådet 16 september.

Pernilla Andersson: Tråkig torsdag

Hans-Åke: Inte alls tråkig. Roliga 60-talsliknande soulinfluenser. Man blandar lite gammalt med akustisk singer-songwriterpop. Kommer inte upp i nivå med Johnny Cash och Nina P, men hyfsad och värd en tumme upp.

Eva: Min enda invändning gäller slutet, en spruttig låt hade förtjänat ett sputtigt slut och ingen nedtoning. Men bra röst har hon, låten är gullig och medryckande. Gillar!

Publiken: tråkig är den ju ej , en bra början på fredagen , lätt o faktist bra o på nåt sätt skön.

Charmiga Pernilla får en alltid på gott humör. Trallpop som gjord för fredaxfiilis. Bra röst har hon också.

Kevin Costner och Modern West ft. Nena: Let go tonight

Hans-Åke: Kevin Costner verkar livnära sig väl på musiken, hans tredje album släpps nästa vecka. Börjar helt okej men sen händer det ingenting. Hade behövts ett lyft på slutet. Tummen lutar nog lite neråt.

Eva: Synd att Nena kom så i skymundan. Hon fick ett litet solo på slutet men det var allt. En intressant röstkombination, men skulle man inte veta om att detta är två kändisar skulle det vara en dussinprodukt. Får bli en tumme ner.

Publiken:int känner jag igen hans röst, men deras röster funkar tillsammans, bra låt igen . tummen upp igen.

faktiskt riktigt bra låt, men inget extra. Men nog trallar man med efter några takter. Blir väl som att få tuggummi i håret, den lossar aldrig! =) Och jag visste att det var Costner!! Lite jag är bra! =P

Varför göra duett när Nenas röst blir så...undanskuffad? Inget speciellt med låten,blir bara enformig. Men spela gärna mera Nena! Å mindre Kevin.

Jerry Lindqvist: If we make it to Phoenix

Hans-Åke: Man behöver inte längre säga "riktigt bra för att vara finlandssvensk". Det här är kvalitet och klass och klarar sig i jämförelse med vad som helst. Jag är imponerad, soundet och produktionen håller!

Eva: Jag är såld. Jag tycker detta är sagolikt vackert och vill ge en extra eloge till Andrea Hatanmaa som sjunger stämmor. Vackert, vackert.

Publiken: Intresseväckande intro,men mitt intresse falnar snart,int min stil. På tal om förra låten,int finns det ju många Costner-filmer man orkar med heller...

oj jösses, en sköön låt som man kan gunga skönt till en fredagskväll o njut framför brasan med en mystyp.

Nå nu kan jag äntligen tycka om det inhemska bidraget oxå! Inte svimmar jag av lycka, men låten är fin och tål absolut att lyssnas på! håller med om att den är ofinlandssvens.

Så skall det låta, Min musik. Bravo Jerry Lindqvist. Vill höra mera!!! Både vänstra och högra handens tumme upp!!!

Top Cats: Heartache

Hans-Åke: De spelar tight och bra. Svängigt och enkelt men det fungerar. Jag blir på gott humör fast det inte är nånting speciellt med den.

Eva: Jag börjar vara ganska trött på rockabillytrenden nu. Kändes lite blekt i genren. Står väl ensam med min nedåtpekande tumme men det hjälps inte.

Publiken:roligt när de finns sånger som har ett sorligt budskap men ändå är en sång som vill en att fara och svänga på dansgolvet. En bra låt.

jess jag är en diggare av rocka billy toppen det vill jag höra mera av i vega, är ej det bästa jag hört, men nu blidde det fart på benen o bort från brasan . Anne.R tummen upp

alltså jag älskar rockabilly-musik och mp3-spelaren innehåller nästan bara 50-tal, men nu känns det nog tunt, orkar inte bli så där LYCKLIG jag annars blir av en här typens musik. Men tummen är nog mer upp än ner..!

Ljusår: Ljusår

Hans-Åke: Påminner mycket om sådant som jag lyssnade på under 80-talet. Lite som om man satt Lustans lakejer och Kent i samma bur. Gillar rymdsoundet men ibland är sången lite lågt mixad.S kulle efterlysa lite tydligare egen profil, det här har jag hört i 30 års tid.

Eva: Håller med. Inte förstår jag mig riktigt på det här. Kul med 80-tal och rymdljud, men inte så originellt.

Publiken: oj hjälp. Nej. nej nej nej. NEJ! Beam me up, Scotty. Det är liksom... gröt. Som en förstörd Kent eller nånting

Hmmm,låter som en korsning av DepecheMode&Freestyle. Positivt med musik som inte genast kan placeras in i ett fack,väcker mitt intresse. Tum opp för det.

ljusår-lång väntan på att ska det börja \"hända\" nåt längre fram, jag föll nog ur den banan o svävar nånstans i rymden, hjälp mig ner . tummen ner

sången är ganska enformig, och skulle vara bättre med en annan melodi. En tummen ner från mig

Läs också