Hoppa till huvudinnehåll

Mamma arg på runkande

Min mamma såg en gång när jag runkade och blev rasande arg.
Jag har försökt att göra det på vessan och i duschen, men hon ropar
ibland och frågar att inte runkar jag väl. En gång när jag stod i duschen kom hon plötsligt in och tittade. Var kan jag runka? Och är det farligt att göra det? Det är skönt och avslappnande, känner inget annat.

Sexualterapeut Suss Åhman svarar:

Att runka eller masturbera är helt okej. Det finns inget fel med det tycker jag. Så länge det känns skönt och inte skadar någon ser jag absolut ingen anledning till att bli arg över att runka.
Mamman borde kanske fundera över varför hon blir så otroligt upprörd och tycker att det är så hemskt. Jag tycker att det för dig är bara att köra på. Duschen eller ens eget rum låter som en utmärkt lösning och i mina öron låter det väldigt tråkigt att mamman blir så upprörd.

Läs också