Hoppa till huvudinnehåll

Jurypresentation: Linn Jung

linn jung
linn jung Bild: Linn Jung linn jung

Linn Jung, läser du hellre en motorblogg eller en IT-blogg?

Jurypresentationer

Läs också om de andra jurymedlemmarna!
Axel "Paradise Oskar" Ehnström
Hanna Gullichsen
Catariina Salo

Linn vann kategorierna Årets blogg och Årets temablogg i fjol och är Svenskfinlands bloggdrottning - och alltså en självskriven medlem i årets jury. Vad är hon ute efter som jurymedlem i år?

1. Vad minns du bäst av bloggåret som gått?

- Så där på ett personligt plan skulle jag säga mitt sommaruppehåll. Det var helt sinnessjukt nyttigt att ta en paus från bloggvärlden i tre månader. Så där i allmänhet minns jag 2011 som året då det här med bloggar verkligen exploderade. Alla har ju en blogg nu! Och väldigt få av dem skäms för det. Det gjorde man ju ännu för två, tre år sedan.

2. Vilka element ska finnas i en blogg för att du ska tycka att den är bra?

- Regelbunden uppdatering, självdistans och mod (säkra kort är så 2010).

3. Vad är det värsta man kan blogga om?

- Det värsta är blogginlägg som säger "sori nu, men jag har inte tid att blogga, hejdå!!

4. Vem av de andra jurymedlemmarna ser du mest fram emot att träffa och varför?

- Catariina är den enda som jag har träffat förut, och Axel har jag sett på tv, så jag säger väl Hanna. Hon är en helt ny bekantskap för mig. Har läst hennes blogg som en idiot i två dagar för att få en uppfattning om vem hon är. Kommer nog att bli en helt sjukt bra jury.

5. Vad väljer du att läsa: motorblogg eller IT-blogg?

- Oj jestas, här lutar det nog lite mer mot en it-blogg. Har jag ens någon gång sett eller hört talas om en motorblogg?

Nyligen publicerat - X3M