Hoppa till huvudinnehåll

Jurypresentation: Catariina Salo

catariina salo
catariina salo Bild: Yle bloggkommentatorn

Vi presenterar alla medlemmar i juryn för Bloggpriset 2011.

Jurypresentationer

Läs också om de andra jurymedlemmarna!
Linn Jung
Axel "Paradise Oskar" Ehnström
Hanna Gullichsen

Sist ut är Bloggkommentatorn, Studentbladets redaktionssekreterare, bloggaren, webbredaktören Catariina Salo.

1. Vad minns du bäst av bloggåret som gått?

Jag har hittat en massa nya bloggar i år. Jag läser säkert dubbelt fler bloggar än tidigare också i och med mitt livs kall som Bloggkommentator. Det har skett förändringar i bloggvärlden tycker jag, mest åt det bättre hållet. Bloggarna känns mer proffsiga och ser snyggare ut än för ett år sen. Bloggarna har skapat sig egna bloggidentiteter.

2. Vilka element ska finnas i en blogg för att du ska tycka att den är bra?

Ironi, vardagsgnäll och photobooth-bilder. Oj, jag tror att jag just beskrev min egen blogg.

3. Vad är det värsta man kan blogga om?

Uh, det finns så mycket. Bilder på vit inredning får mina nackhår att resa sig. Men i rätt kontext och så kan det också funka. Jag har också svårt med bloggar vars alla inlägg är kilometerlånga textramsor. Det ska vara jävligt spännande och välskrivet för att jag ska orka traggla mig igenom sånt varje dag.

4. Vem av de andra jurymedlemmarna ser du mest fram emot att träffa och varför?

Chicling är en ny bloggbekantskap för mig och jag tänkte ta och kolla med Hanna om hon eventuellt vill bli min personliga kock. Hennes matfoton får mig att vilja bli fet, rund och glad.

5. Vad väljer du att läsa: löpningsblogg eller hundblogg?

Hundblogg alla gånger! Sen nu bara på Smulans lillpuma, kan det bli mer underhållande än så? Löpningsbloggar ger mig dåligt samvete, de påminner mig om mitt gymkort som ligger oanvänt i plånboken. Hrr.

Nyligen publicerat - X3M