Hoppa till huvudinnehåll

Sexbikta dig här!

Kia Svaetichin
Kia Svaetichin kia svaetichin

Kia ger er utrymme att bikta er. Eller förundras över andras sexbikter.

Jag fick en bok om bekännelser av helt vanliga människor av min kompis till födelsedagen. Den heter Bikten och jag bevarar den som WC-lektyr i mitt badrum.

Detta har resulterat i att då mina kompisar besöker min toalett tar det väldigt länge för dem att komma därifrån. Biktboken är helt enkelt för underhållande! Samtidigt får den dig att tycka att vanliga människor är väldigt konstiga och märkliga och du själv är väldigt normal!

Jag tycker allra mest om att läsa sexbikterna. Och det finns det gott om. Jag skall ge er några exempel:

Sjukt
Jag har kört buss och brukade röka både en och två jointar innan jag gick på passet. En gång blev jag uppraggad av en passagerare (jag är kille 27) och hon och jag hade sex längst bak i bussen när jag egentligen skulle ha hämtat upp passagerare. En gång när det var skitkallt ute kissade jag i bussen.
Lois 27 år

I lördags hade jag sex med min svärmor. Min tjej vet inget, och jag har dåligt samvete för det vi gjorde.

Jag arbetar som urolog vilket har gjort att jag har känt på många mäns prostata. I måndags kom det in en kille som jag tyckte var snygg. Jag undersökte honom och kände på hans svullna prostata. Efteråt gick jag och runkade utan att ta av mig handskarna.
anonym

Sjukare

I lördags hade jag sex med min svärmor. Min tjej vet inget, och jag har dåligt samvete för det vi gjorde.
Jag förtjänar att brinna i helvetet.
anonym

Min kompis vet inte om att jag är far till ett av "hans" barn. Han misstänker inget och ger barnet en bra och trygga tillvaro.
anonym 37 år

Sjukast

Jag har haft sex med kalvarna på min gård.
anonym

När jag onanerar så brukar jag fantisera om att bita huvudet av getter och småfåglar. Jag fortsätter sedan i sexet (i tankarna) med de överblivna kadaverna.
anonym

När jag själv är hemma i min lägenhet så brukar jag låta min hund slicka mig.
Lisa 30 år.

Har du något som du vill bikta dig om? Gör det här, anonymt eller så inte!

Nyligen publicerat - X3M