Hoppa till huvudinnehåll

Kom i form med Stålas spänstskola!

Caj "Ståla" Stålström tar itu med allas hälsa. I fina dräkter tränar gänget upp sig. De springer, spelar volleyboll, simmar, går på gym och paddlar...

En leende Elisabeth Rehn, en ung Kjell Westö, Anna-Maija Bergenheim, Ylva Stålström, Stefan Blomstedt, Otto Seire och Birger Eriksson är gänget som samlas för att få bra kondition, styrka och muskler tillsammans med hurtbullen Ståla.

Ståla menar att alla kan träna, men är du över 30 år bör du rådfråga en läkare först. I fina sportdräkter får alla testa på diverse grenar. Ståla tycker att man tränar bäst ute, att springa i backar, orientera, spela bollspel eller gymnastisera. Man kan också paddla och ro, oberoende om solen skiner eller om det ösregnar.

Men om man måste träna inne så kan man simma eller gå till en konditionssal.

Arkivet

Mera från Arkivet och Elävä arkisto

Följ Elävä arkisto och Arkivet

Yle Arkivet är tillsammans med Elävä arkisto aktivt på sociala medier. Vi delar både svenskt och finskt innehåll på Facebook, Twitter och Instagram.