Hoppa till huvudinnehåll

Nya Arenan snart i din Ipad

YLE Arenan
YLE Arenan Bild: YLE beta

Man har redan en tid haft möjlighet att bekanta sig med den nya Arenan. De flesta använder Arenan på alldeles vanliga datorer, men samtidigt finns det en efterfrågan för användning på andra plattformer.

Som bäst kan man använda Arenan med Playstation 3-konsoler, Elisa Viihde-tjänsten, Sony Bravia-televisioner samt med Symbian- Apple- och Android-mobiltelefoner.

I och med att Arenan förnyas uppdateras också sortimentet för dessa terminaler. Framöver kan man använda webbläsaren i Playstation 3 när man vill surfa på den nya Arenan. Bravia-televisionernas tjänster förnyas så att de bättre motsvarar kategorierna i den nya Arenan. Det ska bli möjligt att ta del av Arenans hela utbud i Bravia-tv:n.

Förhandlingarna med Elisa Viihde pågår fortfarande.

Läs också

Nyligen publicerat - Inrikes