Hoppa till huvudinnehåll

Från dröm till verklighet - en musikal av Thomas Enroth.

Bild: Thomas Enroth thomas enroth

Thomas Enroth och Helène Nyberg från Terjärv, har haft stora framgångar blandannat genom sitt sammarbete med Lasse Berghagen, Lasse skrev texten till sången "Till en fader" som Helène låg länge med på Vegalistan. Helène och Thomas är gifta och berättade för Vasabladet om sig själva och sin musik. De har även tillsammans med Lasse Berghagen varit gäster i Sveriges TV4

Medverkande i musikalen är: Annika Strömberg spelar Frida som flyttade bort från österbotten för 20 år sedan. Fanny Stenberg och Lina Forsblom är Fridas 2 yngre systrar. Bill Ravall har rollen Fridas konservativa fader. Christian Vesterqvist är bygdens liberala präst. Mats Widjeskog känd som artist namn Skoog är Fridas blivande man. Helene Nyberg är Fridas gamla barndomsvän. Allt utspelar sig i en österbottnisk landsbygdsmiljö där storstads liv kombineras med österbottnisk trångsynthet. Musikalen har premiär 19.10.2012 .

Lyssna på Thomas, Bill och Filippa här!


Från dröm till verklighet på Facebook.

Facebook
Stationen.
Stationen
Helène Nyberg
webbsida
Lasse Berghagen
Lasses webbsida
Nöjesfredag - hemsidan

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten