Hoppa till huvudinnehåll

Sportradion varje dag, året om

Sportradion i Radio Vega levererar nyheter, kommentarer och analys från det hektiska sportdygnet både under vardagarna och på veckosluten.

Sportradion måndag - fredag kl. 21:03 - 21:10.

Sportradion lördag 12:04, 14:03, 16:10 och 21:03.

Sportradion söndag 12:03, 14:03, 16:10.

 • Funktionshindrade var modeller för en dag

  Hanna Grandell: "Vi ska allt mer vara en del av samhället."

  Kårkullas modeshow i Ekenäs blev en publiksuccé. Det är ett viktigt projekt eftersom vi allt mer ska vara en del av samhället, säger Hanna Grandell som var en av modellerna.

 • Svenska Yles serie om julmusik: Blue Christmas med Elvis

  Elvis gillade egentligen inte Blue Christmas.

  Det är säkert många som har missat det mest intressanta i Blue Christmas. Då Elvis Presley spelade in den så gjorde körsångerskan Millie Kirkham något extra som det alltid skall finnas med i en hitlåt. År 1957 så var Elvis Presley redan ett stort namn. Under året spelade han in filmerna Lovin' You och Jailhouse Rock.

 • Nu är det slutsimmat: Hanna-Maria Seppälä avslutar karriären

  Veckans VM blir sista stortävlingen för ex-världsmästaren.

  ”En sten föll från mitt bröst.” Så beskriver Hanna-Maria Seppälä känslan efter att hon bestämt sig för att avsluta den aktiva karriären. Veckans kortbane-VM blir hennes sista stortävling.

Läs också

Sportens sändningar

 • Äntligen dags för världscupen i skidskytte

  Skidskyttet lockar finländarna till TV-apparaterna.

  Kaisa Mäkäräinens förehavanden och grenens inbyggda dramaturgi har gjort skidskyttet till en stor TV-sport i Finland. Den 27 november kör världscupen igång i Östersund och bjuder på tre tävlingsveckoslut före nyår.

 • Sevilla och Juventus i gruppfinal i TV2

  De två obesegrade lagen i grupp H drabbar samman.

  Den 14 september drabbade Juventus och Sevilla samman i Turin och spelade oavgjort 0-0. När lagen nu möts för andra gången i fotbollens Champions League betyder en seger med säkerhet avancemang från gruppspelet.

 • Marjamäki slipar vidare på VM-formationerna i december

  Yle sänder den ryska EHT-turneringen i sin helhet.

  Frågetecknen var fler än utropstecknen när den första EHT-turneringen i ishockey avgjordes i Helsingfors. Lauri Marjamäki och hans stab får fila vidare på VM-formationerna strax innan jul, när säsongens andra turneringsveckoslut går av stapeln i Ryssland.