Hoppa till huvudinnehåll

Stanley Cup-mästaren utslagen

Den regerande Stanley Cup-mästaren Boston Bruins är ute ur slutspelet i NHL. Washington Capitals slog ut Bruins efter förlängning i den sjunde drabbningen i matchserien.

Capitals hjälte i 2-1-segern var Joel Ward som satte returpucken förbi Bruinsmålvakten Tim Thomas vid tiden 62.57.

Washington tog ledningen i matchens första period då Matt Hendricks gjorde 1-0. Bruins kvitteringsmål kom i andra perioden då Capitalskeepern Braden Holtby tvingades ge sig den enda gången i drabbningen. Unge Holtby räddade 31 skott och släppte endast den starkt kämpandeTyler Seguins returpuck bakom sig.

Washington är klar för den östra konferensens semifinaler tillsammans med Philadelphia Flyers. Serierna New York Rangers-Ottawa Senators samt Florida Panthers-New Jersey Devils avgörs i respektive matchseriers sjunde drabbningar som spelas natten mot fredag.

 • Lucias Via Dolorosa

  Lucia genomled Via Dolorosa innan hon blev helgon.

  Lidande och smärta är synonymt med Lucias levnadshistoria. Hon fick utstå en rejäl dos av den här varan under sitt korta liv. Men hon lever i högsta grad kvar hos oss.

 • Inför måndagslotteriet – så fortsätter Europa League

  I vår gör 32 lag upp om Europa League-bucklan.

  I Europa League-slutspelet gör 32 lag upp om segern och på måndagen ska sextondelsfinalerna lottas. Från Europa League-gruppspelet har 24 lag tagit sig vidare och kompletteras av de åtta grupptreorna från Champions League.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport

 • Inför måndagslotteriet – så fortsätter Europa League

  I vår gör 32 lag upp om Europa League-bucklan.

  I Europa League-slutspelet gör 32 lag upp om segern och på måndagen ska sextondelsfinalerna lottas. Från Europa League-gruppspelet har 24 lag tagit sig vidare och kompletteras av de åtta grupptreorna från Champions League.

 • I Mourinhos frysbox – nu räddade han United

  Tidigare utfrysta Henrikh Mkhitaryan frälste storklubben.

  Manchester Uniteds avancemang i Europa League var inte säkrat inför sista omgången. I urusla förhållanden slog United Zorja Luhansk – och det var tidigare utfrysta Henrikh Mkhitaryan som frälste storklubben.