Hoppa till huvudinnehåll

Ilonen jämn i Sydkorea

Golfaren Mikko Ilonen
Mikko Ilonen spelar jämnt Golfaren Mikko Ilonen Bild: EPA us open 2010

Mikko Ilonen inledde den tredje rundan i Europatourturneringen i golf med två birdies men tappade sen efter en dubbelbogie fördelen. Ilonen samlade sig sedan bra för att sluta på 70 slag på den tredje rundan.

Resultatet två under par innebär att Ilonen fortsätter på 29:e plats i tävlingen som leds av österrikaren Bernd Wiesberger. Wiesberger har spelat runt på fjorton slag under par. Österrikaren har fem slag till godo på Marcus Fraser från Australien.

Blomqvist-Kakko avsågad

Minea Blomqvist misslyckades i damernas LPGA-turnering i Albama där hon med resultatet +5 missade cutten. Minea använde hela 75 slag på den andra rundan.

Ledningen i Alabama innehas av USA:s Stacey Lewis som gårr runt på nio slag under par.

  • Norge nära EM-fiasko

    Förlorade även den andra matchen i EM.

    EM-final i Sverige för fyra år sedan – nu en hårsmån från att åka ut i gruppspelet i Nederländerna. Norge åkte på sin andra raka förlust i årets fotbolls-EM när Belgien vann med 2–0.

  • Oljejätten Exxon får miljonböter

    Bolaget säger sig ha förstått sanktionerna fel.

    USA:s finansministerium har bötfällt oljebolaget Exxon, som tvingas betala cirka 1,7 miljoner euro i böter. Orsaken till böterna är de kontrakt som gjorts med Igor Setjin, som är generaldirektör på Rysslands statliga oljebolag Rosneft.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport