Hoppa till huvudinnehåll

Mikael Kurki till Allsvenskan

Blues, november 2011
Blues blir av med Kurki. Blues, november 2011 Bild: YLE blues,ishockey,sport

Bluesbacken Mikael Kurki flyttar till Sverige och KHK Karlskrona. Karlskrona steg till allsvenskan efter den gångna säsongen.

Karlskrona är ute efter flera namnstarka spelare. Bland andra har Sean Averys namn nämnts. Avery har redan en gång meddelat att han tänker avsluta sin karriär.

 • Alexander Lukasjenko

  Massgripanden i Minsk när regimen gör allt för att stoppa stor demonstration

  Alla som försöker stanna utanför Vetenskapsakademien grips.

  Dagens demonstration i Minsk skulle bli den största mot regimen på många år, men säkerhetspolisen verkar nu sätta stopp för det. Enligt Svenska Yles källor på plats uppmanas de som har tagit sig till området utanför Vetenskapsakademien att snabbt gå vidare. Alla som inte gör det grips.

 • EU:s flagga utanför det grekiska parlamentet

  Kommer EU att fixa familjekrisen? Terapeuten svarar

  Vi bad en familjeterapeut kommentera EU:s framtid.

  EU-familjen dras med stora problem för tillfället. En part vill skilja sig samtidigt som familjemedlemmarna har svårt att komma överens i flera stora frågor. Vi lät en terapeut bedöma hur ljus eller mörk EU:s framtid är.

 • Hårda strider rasar i västra Mosul som bäst. Östra Mosul som ligger på andra sidan om floden Tigris befriades i början av året

  Offensiven i Mosul stoppas efter bud om många civila offer

  USA utreder om 200 civila dödades i amerikansk flygattack.

  Irakiska regeringsstyrkor har stoppat sin pågående offensiv i IS-fästet Mosul på grund av amerikanska flygattacker som har krävt ett stort antal civila offer under de senaste dagarna.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport

 • Jarkko Määttä.

  Flopp i Planica – Finland näst sist

  Endast Jarkko Määttä mäktade med 200 meter.

  Det blev bara en omgång för de blåvita backhopparna i säsongens sista lagtävling. Den finländska kvartetten slutade på elfte plats i flygbacken i Planica.

 • Therese Johaug.

  Wada överklagar inte Johaugs dom

  "Det är positivt för oss".

  Det är endast internationella skidförbundet Fis som överklagar Therese Johaugs dopningsdom. På fredagskvällen bekräftade antidopningsbyrån Wada att man inte vill ta domen vidare till idrottens skiljedomstol Cas.