Hoppa till huvudinnehåll

Donald igen världsetta

Luke Donald slutade trea i New Orleans. (arkivbild) Luke Donald Bild: EPA donald,golf,luke donald

Luke Donald återtog sin position som etta i golfens världsranking efter tredje platsen i PGA-tävlingen i New Orleans. Donald tog rankingens första plats av Rory McIlroy.

Det är tredje gången som engelsmannen Donald stiger upp på världsrankingens första plats.

Segern i PGA-tävlingen i New Orleans gick till Jason Dufner. Den 35-årige amerikanen besegrade Sydafrikas Ernie Els i särspel.

Bubba Watson slutade på en 18:e plats i sin första tävling efter segern i Masters. Placeringen är Watsons sämsta i år på PGA-touren, vilket berättar en hel del om amerikanens form den här säsongen.

 • HD: Inget besvärstillstånd för tonårsmordet i Seinäjoki

  Tingsrättens ursprungliga fängelsestraff på nio år står kvar

  Högsta domstolen beviljar inget besvärstillstånd i det så kallade tonårsmordet. I april 2015 mördade en 15-årig flicka från Seinäjoki sin klasskamrat i sitt hem efter skolan.

 • Raseborg vill veta vad äldre tycker

  Staden vill kartlägga åsikter och tankar om äldreservicen.

  Nu vill Raseborgs stad ta reda på vad de äldre anser om den service staden erbjuder. Seniorernas åsikter och tankar ska kartläggas och målet är att utveckla servicen för äldre.

 • Tre ryska friidrottare får tillåtelse att tävla

  Sidorova, Sivkova och Sokirskij tävlar under neutral flagg.

  De tre ryska friidrottarna Anzjelika Sidorova, Kristina Sivkova och Aleksej Sokirskij har alla fått grönt ljus att tävla igen. De kommer att tävla under neutral flagg.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport