Hoppa till huvudinnehåll

Stella & Streamline östnyländsk utmanare på Vegalistan

Bild: Stella Streamline stella,streamline

– "Mitt hav" handlar om hur jag åker ut med min båt (Gunnar) från stranden (Kalkstrand) mot mitt hem på Pörtö. På avstånd ser jag en gammal fyr (Söderskärs fyr). När vågorna skummar och måsarna ropar lämnar man alla bekymmer bakom sig. De blåser liksom bort. Berättar Stella för tidningarna Östra Nyland och Borgåbladet.

Många finlandssvenskar har rötter eller ett sommarställe i skärgården, och många har säkert en båt, en strand eller en fyr som de kan associera till, konstaterar Stella Jonasson, solist i bandet Stella & Streamline.I orkestern medverkar förutom Stella Jonasson, med hemvist i Lovisa respektive Pörtö, keyboardisten Rolf "Rofa" Danielsson från Borgå, Tomas "Tumppi "Grönqvist från Lovisa på akustisk gitarr och sång, 
Kim "Kimi" Engström från Borgå på elgitarr, Mårten "Måti" Johansson från Borgå på bas och 
Marcus "Macu" Johansson från Lovisa på trummor.

Webbplats

Vegalistan

Kommentarer

  • Anvia vill byta namn till Viria

    Vill också minska förvaltningsrådet och styrelsen.

    Nya Anvia vill byta namn till Viria. Det föreslår Anvias styrelse för bolagsstämman som hålls i oktober. Samtidigt vill man minska såväl förvaltningsrådet som styrelsen.

  • De här tjuvarna stjäl din cykel

    Slaktaren, värde- och krogtjuven är tre typiska cykeltjuvar.

    Slaktaren, värdetjuven och krogtjuven – det är tre av de mest typiska cykeltjuvarna. Polisen Mikael Appel tipsar om vad du kan göra för att undvika dem.

Läs också

Musik