Hoppa till huvudinnehåll

Vem vill du se som SFP-ordförande?

Carl Haglund och Anna-Maja Henriksson Bild: callehaglund.fi, Jan Strandstrom anna-maja henriksson,carl haglund,haglund,henriksson,politik,politiker,sfp,svenska folkpartiet,svenskfinland

Vi gör ett experiment. Ett enkelt experiment som kan lyckas om du bidrar.

Det vi vill är att sammanställa data om vem som stöder vilka kandidater i SFP:s ordförandeval. Det här lyckas om tillräckligt många tar kontakt och lämnar några enkla uppgifter.

Vi vill att du berättar hur gammal du är, var du bor och vem din kandidat är. Vill du vara med kan du fylla i formuläret här eller skicka de här uppgifterna till Just nu.. Du kan också skriva in svaren i en kommentar efter den här artikeln. Om experimentet lyckas kan vi snart visa hur stödet för kandidaterna ser ut i vårt avlånga Svenskfinland.

Uppdaterad: Här kan du se resultatet av experimentet

  • IS-jihadister anföll Kirkuk

    IS-attacker inne i stan och mot kraftverk utanför Kirkuk.

    Misstänkta IS-jihadister har anfallit mål i oljestaden Kirkuk, i norra Irak, och ett kraftverk utanför staden. Det kan vara ett försök att distrahera kurdiska styrkor från striderna i Mosul.

  • Korsholm vill utreda järnväg till Vasa hamn

    Kommunen anser att järnväg kunde minska bilmängden.

    Miljökonsekvensbedömningen av Vasa hamnväg fick godkänt av Korsholms utvecklingssektion. Däremot vill sektionen att järnvägsalternativet ska utredas ytterligare.