Hoppa till huvudinnehåll

20.4 2012: Nordea Jean Sibelius

I april hade Jörgen Wollsten och Markus Sandberg tungt vägande åsikter om bland annat om Konstfabriken. Och Tolkis är regionens ekonomiska motor, tydligen.

Kommentarer

Läs också

 • Gisslandrama i fransk kyrka

  En präst och de två gärningsmännen dödades.

  Två män beväpnade med knivar tog fem personer gisslan i en kyrka i Normandie på tisdagsförmiddagen. En präst och de två gärningsmännen dödades och en person är allvarligt skadad.

 • 75 år sedan slaget om Bengtskär

  Fortsättningskrigets allvarligaste krigshandling i Åboland.

  Den 26 juli 1941 utkämpades den förmodligen allvarligaste krigshandlingen någonsin i den åboländska skärgården. Fienden försökte spränga fyren på Bengtskär som var en strategiskt viktig utkikspost.

 • De bästa poddarna i sommarhettan

  Låt Yles poddar hålla dig sällskap också i sommar.

  Vare sig du slappar i solstolen, sover i tält i skogen eller sliter hårt på sommarjobbet så finns det en viss form av underhållning som passar perfekt i sommarhettan. Svenska Yles podcasts bjuder på en passlig kompott av humor, djupsinniga diskussioner och en och annan mordutredning. Här listar vi poddarna du inte får missa.

Nyligen publicerat - Östnyland

 • Ingen tar ansvar för parkeringskaoset i Kalkstrand

  Vid Sibbos enda hamn kommer man inte fram.

  Vid hamnen i Kalkstrand står bilarna på rad, även en tidig tisdagsmorgon. På veckoslut är det så fullt att varken boende eller de som arbetar i närheten kan komma hem och när räddningsverket inte längre kan ta sig fram kan det bli riktigt farligt. Klagomålen har dock fastnat någonstans på väg och ingenting händer.

 • Akilles friidrott har en lovande framtid

  Borgå Akilles ungdomar har visat fina takter i år.

  Borgå Akilles har haft en lyckad friidrottssäsong, där framförallt föreningens unga idrottare har visat fina takter. Amanda Liljendal och Lars Fagerholm har all orsak att glädjas.

 • Jaakko Bränn i Strömfors var en riktig grottman

  Sommartid bodde han i en grotta invid Skukulträsk.

  Man bör böja sig ödmjukt om man vill ta sig in i Brannis grotta i Strömfors. Öppningen är låg, men väl inne är det ståhöjd. Man bör heller inte lida av cellskräck.