Hoppa till huvudinnehåll

Ekenäs IF vann lokalderby

Ekenäs IF tackar och hedrar hejarklacken Eklöven. Lokalderby: Ekenäs IF mot BK-46 Bild: YLE/ Patrik Rosström bk,bk-46,eif,ekenäs,ekenäs if,fotboll,karis,lokalderby,lokalderby 16.5.2012,raseborg,västnyland

Det var stämning på läktarna när Raseborgs båda division 2-lag möttes i en seriematch efter några års uppehåll. EIF vann matchen mot BK-46 med 1-0 efter mål av Massimo Mirabell när matchen var en dryg halvtimme gammal.
 • Rosnefts olja viktigare än sanktioner

  Ryska sanktioner skrämmer inte europeiska investerare.

  Västliga sanktioner mot Ryssland stoppade inte europeiska investerare när en del av Rysslands största oljebolag Rosneft privatiserades i går. Många ser affären som en personlig triumf för president Vladimir Putin.

 • Trumps arbetsminister motsätter sig att minimilönen höjs til 15 dollar

  Puzder är vd för ett företag som äger flera snabbmatskedjor.

  Den tillträdande presidenten Donald Trump har valt Andrew Puzder, vd:n för ett företag som driver flera snabbmatskedjor, till arbetsminister. Puzder är känd som en högljudd motståndare till försöken att höja minimilönen i USA till femton dollar.

 • Medvedev besöker Finland – transarktisk datakabel kan vara på agendan

  Statsministrarna ska diskutera bilaterala ärenden.

  Rysslands premiärminister Dmitrij Medvedev besöker statsminister Juha Sipilä (C) i Uleåborg. Ministrarna ska diskutera aktuella internationella frågor och ländernas bilaterala relationer, bland annat en transarktisk fiberkabel, spekulerar medier.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland