Hoppa till huvudinnehåll

Ekenäs IF vann lokalderby

Lokalderby: Ekenäs IF mot BK-46
Ekenäs IF tackar och hedrar hejarklacken Eklöven. Lokalderby: Ekenäs IF mot BK-46 Bild: YLE/ Patrik Rosström lokalderby 16.5.2012,Ekenäs

Det var stämning på läktarna när Raseborgs båda division 2-lag möttes i en seriematch efter några års uppehåll. EIF vann matchen mot BK-46 med 1-0 efter mål av Massimo Mirabell när matchen var en dryg halvtimme gammal.
 • Åboattacken: Beslut om häktning på tisdag

  Häktningsförhandlingarna skjuts fram en dag.

  Häktningsrättegången för attentatet i Åbo hålls klockan 11 på tisdag i Egentliga Finlands tingsrätt. Tidigare var det tänkt att den hålls redan på måndag.

 • Kolla din Gessle kunskap och berätta en historia så bjuder vi dig på Popkalaset

  Hur mycket känner du till om Per Gessle. Testa.

  Han är popkungen i Sverige. Med tre lyckade karriärer har han en CV som omfattar 37 år av hitlåtar. Men hur bra känner du till honom. Testa dina kunskaper här. Du kan också delta i utlottningen av 4 biljetter till Popkalaset på lördag i Borgå där han uppträder. Men information längre ner på sidan.

 • Psykolog: Rädslan kan inte tvingas bort

  Skrämmande sinnesbilder ska inte trängas undan.

  Det är naturligt att känna rädsla efter knivdåden i Åbo och gör man det ska man inte försöka beordra bort den, säger krispsykologen Eija Palosaari.

 • Succédebut för Sauli Väisänen: Laget höll nollan mot Lazio

  Finländska mittbacken spelade 90 minuter när Spal tog poäng.

  Mycket bättre kunde inte den första matchen i Serie A ha gått. Den finländska mittbacken Sauli Väisänen spelade 90 minuter när Spals försvar höll nollan och fixade en värdefull bortapoäng mot Lazio.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland