Hoppa till huvudinnehåll

Kotipizza öppnar i Serbien

Kotipizza
Kotipizza Bild: Hans-Mikael Holmgren / YLE pizzakedja

Kotipizza expanderar till Serbien. I dag öppnas den första pizzerian i bensinstationen Nis Petrols i Belgrad. Till en början kommer en del av råvarorna kommer från Finland.

Kotipizzakedjan som härstammar från Vasa expanderar som bäst i Östersjöområdet. Inom en snar framtid kommer Kotipizzas pizzor att säljas på 400 bensinstationer i Serbien.

 • Ny chans i Leafs – Kasperi Kapanen tillbaka i NHL

  Får chansen "uppe" efter bra stint i Toronto Marlies.

  6 matcher i NHL och 27 matcher i AHL är knappast en ekvation den 21-årige Kasperi Kapanen är nöjd med. Finländaren får nu chansen att höja på det förstnämnda antalet när Maple Leafs igen kallat upp forwarden från Toronto Marlies.

 • Lankinen tog allt när IFK slog Ilves i Helsingfors

  HIFK tog viktiga poäng i kampen om en kvartsfinalplats.

  Helsingfors IFK slog Ilves i ishockeyligan på tisdagskvällen med klara 3-0 (2-0, 1-0, 0-0). IFK rev upp en ledning under den första halvan av matchen och kunde förlita sig på stabilt målvaktsspel av Kevin Lankinen under den andra halvan.

 • Neziri tillbaka efter långt uppehåll: "Alla tiders nästbästa öppning"

  Löpte både 60 meter slätt och 60 meter häck.

  Nooralotta Neziri vill sannolikt glömma friidrottssommaren 2017, som kantades av problem med överbelastning och motivation. Nu har den blåvita häckdrottningen öppnat inomhussäsongen 2018 efter ett halvt års uppehåll och formbeskedet var rejält på plus.

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten