Hoppa till huvudinnehåll

Sun City redo för division 2

På lördag möter Sun City Scorpions. Bild: yle/börje broberg sun city hangö

Hangös lag i amerikansk fotboll, Sun City, inleder sin säsong i division 2 på lördagen. I den första seriematchen spelar laget mot Scorpions i Salo.

Träningen har gått enligt ritningarna, säger Tony Andersson, tränare med ansvar för anfallet. Andersson tror på lagets chanser, trots att de fyra motståndarna i division 2, zon 3, är rätt okända för Sun City. Han menar att situationen är densamma för de andra lagen, där bara Scorpions från Salo och Oakmen från Reso (tidigare Lundo) är en aning bekanta.

Det finns förstås ännu saker att träna vidare på, men Andersson menar att situationen är bra på det sättet att laget har hållits rätt väl intakt från senaste säsong. Några spelare har slutat och det har kommit fem nya spelare till laget.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland