Hoppa till huvudinnehåll

Sun City förlorade i seriepremiären

Sun City från Hangö förlorade sin första match i den amerikanska fotbollens diviosion 2. Bild: yle/börje broberg amerikansk fotboll,sun city,sun city hangö

Hangölaget Sun City förlorade sin första match för den här säsongen i den amerikanska fotbollens division 2. Första matchen gick mot Scorpions på bortaplan. Matchen spelades på lördagen i Salo.

Slutsiffrorna 9-6 berättar att bägge lagen spelade mycket noggrant försvarsspel. I pausen ledde hemmalaget med 6-0. Hangölaget Sun City har i vissa förhandsspekulationer utpekats som ett av favoritlagen i serien.

Sun City spelar sin följande match på hemmaplan söndagen den 27.5. Matchen går mot Oakmen från Reso.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland

 • Brand i bostadshus i centrala Lojo

  Släckningsarbetena kan pågå i flera timmar.

  En brand i ett bostadshus i centrala Lojo sysselsatte Västra Nylands räddningsverk på tisdag kväll. Ingen människa skadades i branden.

 • Kungen från Jamaica

  Oneil Walker hade aldrig drömt om att flytta till Närpes.

  Åvägen i Närpes har många namn. Mammas gata. Allas gata. Vissa har också kallat gatan för sitt ghetto, då det samlats folk från så många olika länder där. Oneil Walker kommer från Jamaica och hans närmaste grannar är hemma från Holland, Bosnien och Vietnam. Men just han har ändå aldrig kallat gatan för ett ghetto.

 • Ekenäsdaghem utlyser dagisfred

  Björkebo jobbar på daghemmet för goda relationer.

  Skolfreden är ett bekant begrepp för de flesta. Ett nytt och mera okänt koncept är dagisfreden som i år för första gången utlyses i tre daghem i Svenskfinland.