Hoppa till huvudinnehåll

Sporthörnan sparkade boll

Zlatan Ibrahimovic behöver hjälp. Bild: EPA zlatan sverige

Bror-Erik Wallenius, HBL:s fotbollsexpert Jonas von Wendt och vår special guest star Tim Sparv som också skall sitta vid TV-mikrofonen med sin expertis när grupp D inleder sitt EM sparkade i gång den sista gruppen.

Delade åsikter uppdagades när den intressantaste matchen hittills skulle utpekas. Inledningsmatchen mellan Grekland och Polen fördes fram som ett alternativ. Röster fick också matchen Italien mot Spanien. Överens var man om att det bästa ligger framför.

Tim Sparv som tippat Holland i medaljstriden hade inte tappat hoppet ännu om att laget tar sig vidare trots den största EM-skrällen hittills, då Danmark tog poängen. Det blev dessutom flankstöd från båda hållen så vi får hoppas att holländarna lyssnar på Sporthörnan.

Zlatan lämnar ingen kall men Sverige är mycket mer än bara Zlatan, slog panelen fast. Bubi ansåg att Zlatan mognat. Jonas att han verkar taggad och Tim hoppades att han är på hugget eftersom en Zlatan som slår dank är en fantastisk chans för motståndarna. Sverige segertippat mot Ukraina i kväll av majoriteten av experterna.

Roy Hodgson fick förståelse för sina kontroversiella spelarval. Samtidigt gavs England inte många chanser till avancemang på grund av brist på målgörare. Domen var att när Wayne Rooney får speltillstånd i den sista gruppspelsmatchen, är Englands EM över!

Fem snabba gav Finlands handbollslandslag en plats i en storturnering långt in i framtiden.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport