Hoppa till huvudinnehåll

Pojo hvc stängd efter midsommar

Pojo hälsovårdscentral
Pojo hälsovårdscentral Bild: Yle/ Helena Rosenblad pojo hälsovårdscentral

Hälsocentralen i Pojo kommer att vara stängd i sommar.

Det är nu slutligen klart efter att Raseborgs grundtrygghetsnämnd och direktionen för grundtrygghetsproduktion tidigare kom med olika besked i frågan.

Raseborgs stadsstyrelse diskuterade frågan på sitt senaste möte, men valde att inte fatta något beslut. Styrelsen konstaterade att det hör till tjänstemannaledningen att i sista hand avgöra den här frågan.

Med hänvisning till personalbrist kommer läkar- och skötarmottagningen i Pojo att vara stängd under tiden 25.6 - 29.7. Pojoborna får vid behov vända sig till Ekenäs hälsovårdscentral, meddelar staden på sin webbplats.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland