Hoppa till huvudinnehåll

Gräsklippartjuvar videofilmades - polisen ber om tips

Ett polismärke på en polis uniform.
Ett polismärke på en polis uniform. Bild: Yle polisen,polisen,poliser,brott (juridik)

Två personer stal vid 22:30-tiden på måndagen en traktorgräsklippare från Agrimarket i Vasa. Gräsklipparen var av märket Jonsered FR 2312 MA och fördes bort från Agrimarkets låsta inhägnade innergård.

Stölden videofilmades och polisen efterlyser nu tips som kan vara till hjälp att identifiera tjuvarna. I övervakningskamerans video ser man hur en man klädd i mörka kläder tar sig in på gården och kör ut med gräsklipparen därifrån. Brottskumpanen syns i bakgrunden i början av videon invid porten.

Video från Agrimarkets övervakningskamera

Polisinrättningen i Österbotten ber om observationer av händelsen. Ta kontakt på:
Telefon tjänstetid: 071 87 49350
e-post rikostorjunta.pohjanmaa@poliisi.fi

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten