Hoppa till huvudinnehåll

Solsidan är tillbaka

Succéserien Solsidan är tillbaka i höst med en splitterny säsong! Yle Fem kommer att sända den tredje säsongen senare i höst, men om du missade säsong två har du nu en chans att se den igen med start tisdagen den 21 augusti.

I den andra säsongen friar Alex (Felix Herngren) till Anna (Mia Skäringer) och i slutet av säsongen planeras ett stort bröllop. Alex mamma Margareta och även Annas föräldrar vill gärna lägga sig i allt som de inte har med att göra. Anna försöker passa in i sin mammagrupp, Alex får en lika oväntad som oönskad plastpappa och när Alex och Anna är tillsammans bråkar de om vem som sparar mest skräp hemma. Fredde (Johan Rheborg) och Mickan (Josephine Bornebusch) har problem med sin relation. De tjafsar om allt möjligt, Mickan försöker få Fredde att banta och för att bättra på relationen åker de på en romantisk weekend, som innehåller allt utom just romantik. Fredde flyttar tillfälligt hemifrån och försöker se om gräset verkligen är så mycket grönare på singelsidan.

Ove (Henrik Dorsin) fortsätter att vara gruset i Alex sko, och Alex konstaterar att med en vän som Ove behöver man inga fiender. Varhelst Alex än befinner sig lyckas Ove snart göra honom sällskap. Men Oves irriterande personlighet visar sig också kunna användas till något positivt. Saltsjöbaden får också påhälsning av några nya karaktärer. En miljardär flyttar in till Solsidan och Fredde är till sin stora irritation inte längre rikast i Saltsjöbaden. Dusana, Mickans städerska, lockas till ett bättre jobb och Mickan måste visa hur mycket hon uppskattar Dusana.

Solsidan säsong två sänds tisdagar kl. 21.30 med start den 21 augusti. Säsong tre sänds senare i höst, det exakta datumet för säsongsstarten klarnar inom kort.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje