Hoppa till huvudinnehåll

Wågens Emma Malmsten vann FM-brons i kanot

Ekenäsklubben Wågens Emma Malmsten (i röd skjorta) och Linda Boström (längst t.v.) i FM i paddling för juniorer i Joutjärvi i Lahtis.
Wågens Emma Malmsten (röd tröja) och Linda Boström (längst till vänster) i FM-tävlingen i Joutjärvi i Lahtis under veckoslutet. Ekenäsklubben Wågens Emma Malmsten (i röd skjorta) och Linda Boström (längst t.v.) i FM i paddling för juniorer i Joutjärvi i Lahtis. Bild: YLE/Tove Virta kanottävling,Ekenäs

Kanotklubben Wågens Emma Malmsten knep brons i junior-FM i paddling under veckoslutet. FM-tävlingarna ordnades i Joutjärvi, Lahtis.

Emma Malmsten kom trea i 2 500 meters loppet i U16-klassen på söndagen. Hennes sluttid var 13.19,61. Hon förlorade över en minut åt vinnaren Reetta Hallila från Kangasalan Melojat. Segrarens sluttid var 12.11,60. Maija Saalasti var trea på tiden 12.45,37. I samma lopp paddlade Wågens Linda Boström i mål på en femte plats.

Jonathan Malmsten var fyra i U12-klassens 200 meter och fyra på 2 500 meter i samma åldersklass.

Flera poängplaceringar för Wågenpaddlare

Emma Malmsten kom på en fjärde plats också i 200 meters loppet. Linda Boström kom i mål på en sjätte plats i det loppet. Glenn Boström noterades för en sjätte placering på 200 meter i U14-klassen.

På lördagen kom Emma Malmsten in på en fjärde plats på 500 meter. Också i det loppet var Reetta Hallilla snabbast. Linda Boström var sjunde i det loppet.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland