Hoppa till huvudinnehåll

Vem ska leda fotisförskola i Pargas?

Fotbollsmål i Västerby
Fotbollsmål i Västerby Bild: YLE/Gustaf Hafström fotbollsmål


Föräldrar är arga på Piffens fotisförskola som inte fungerar. Föräldrar och barn har dykt upp på träningar som inte har blivit av för ingen har varit på plats för att träna barnen, trots att föräldrarna betalat en avgift.

En orsak till att fotisskolan inte fungerar enligt Piffen är att föräldrarna inte ställer upp. 99 procent av verksamheten fungerar på frivillig basis. Om föräldrarna inte ställer upp så är det svårt att ordna program. Men det är ju ändå tråkigt att föräldrar betalar en avgift om inget ordnas.

Fotisförskolan är en inkörtsport till Piffens juniorverksamhet och är menad för yngre barn. Vi träffar föräldern Johanna Pyy och Stefan Lindström från Piffen vid Pajbacka plan i Pargas och diskuterar problemet.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland