Hoppa till huvudinnehåll

LoPa förlorade hemma mot SalPa

LoPa förlorade igen i fotbollstvåan. Två spelare kämpar om bollen. Bild: YLE/Bubi Asplund fotboll

Lojolaget Lohjan Pallo åkte på sin 21:a förlust i fotbollens division 2 denna säsong. Den här gången förlorade laget mot SalPa från Salo.

Slutresultatet i matchen som spelades på Harjuplanen i Lojo blev 0-4 till gästande Salon Palloilijat. I paus låg Lohjan Pallo under med 0-1.

Av sina 22 spelade matcher har LoPa alltså lyckats spela en gång oavgjort och förlorat alla övriga matcher. Målskillnaden är nu förkrossande 11-134 och laget degraderas till division 3 för säsongen 2013.

Nämnvärt från söndagens match är kanske det, att matchen sågs av 31 personer. Också publiken tycks ha övergivit Lojolaget.

Karislaget BK-46 toppar serietabellen med 44 poäng på 22 matcher och Åbo IFK är tvåa med 43 poäng. ÅIFK har spelat en match färre än Karislaget. Ekenäs IF har 40 och har spelat en match mera än Salon Pallolijat som ligger på en fjärde plats i serietabellen med 39 poäng.

Sin följande match spelar LoPa mot tabelltvåan Åbo IFK på torsdag. Den matchen spelas i Åbo.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland

 • Ut med tjänstemännen ur Fixhuset i Ekenäs - in med Kårkulla

  Hyra för två våningar: 10 000 euro.

  Raseborgs stads tjänstemän flyttade nyligen ut från det som tidigare varit stadshus i Ekenäs. Nu ser en del av huset ut att få nya hyresgäster. Kårkulla vill ha två våningar i huset som delvis har havsutsikt. Hyra? 10 000 euro.

 • Raseborgare vill skjuta fyra vargar

  Finlands viltcentral fattar beslutet om några veckor.

  Två privatpersoner i Karis och Tenala har ansökt om dispens för att få fälla totalt fyra vargar som rör sig i Västnyland och Salo. Jaktchef Visa Eronen på Finlands viltcentral säger att besluten fattas inom kort.

 • Paul Oxley: Jag har lärt mej av mina misstag!

  Paul Oxley´s Unit i säsongens tredje Nästan unplugged.

  Paul Oxley´s Unit har överlevt i nästan fyra årtionden, givetvis lite till och från men bandet lever och mår bra just nu. Nu tar de plats på Alexandersteaterns scen i säsongens tredje program av Nästan unplugged - ett livporträtt.