Hoppa till huvudinnehåll

Ståupparen Johan Glans på turné i Svenskfinland

Johan Glans
Johan Glans Bild: Tomas Hammar johan glans

Under World tour of Skandinavien besöker den svenska ståuppkomikern Johan Glans alla fem nordiska länder och närmare trettio städer. Glans har medverkat i bland annat Parlamentet och Kvarteret Skatan.

Johan Glans har medverkat i flera humor- och satirprogram som t.ex. Parlamentet i TV4, tv-programmen Räkfrossa och Kvarteret Skatan och han har medverkat i program som exempelvis Släng dig i brunnen, Extra Extra!, Morgonsoffan i SVT, Sverige dansar och ler samt Sverige pussas och kramas i Kanal 5. Han hade huvudrollen som Nisse Hult i den populära SVT-komediserien Nisse Hults historiska snedsteg och spelade Reine Bok i tv-serien Hjälp!. Han har även uppträtt på Stockholm Live, här nedan kan du se ett nummer från det tillfället:

Turnèn i Svenskfinland:
Onsdag 12/9 Vasa – Ritz , kl: 19.00
Torsdag 13/9 Åbo – Svenska teatern, kl: 19.00
Fredag 14/9 Helsingfors – Lilla teatern, kl: 19.00
Lördag 15/9 Åland – Alandica, kl: 19.00

Webbplats

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje