Hoppa till huvudinnehåll

Sannfinländarna vill ha full sysselsättning i Åbo

Bild: Perussuomalaiset sannfinländarna

Sannfinländarna vill främja företagandet och anser att Åbo borde satsa på stora infrastrukturprojekt som skapar arbetstillfällen. Dessutom vill partiet ha full sysselsättning genom att arbetsgivarna får betala mindre lön åt sina anställda.

En satsning på familjedagvård ligger också högt på partiets agenda.

Sannfinländarna vill dessutom bygga ut Hirvensalo och Kakskerta samt utveckla nya transportleder såsom tunnlar och broar till stadsdelarna.

Partiet anser också att staden borde satsa på förnybar energi och fler biogasanläggningar. Sannfinländarna vill också se fler skyskrapor i staden och ett nytt musikhus på den så kallade spindeltomten.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland