Hoppa till huvudinnehåll

Silja Europa flyttar till Tallinntrafiken

Silja Europa-båt
Silja Europa-båt Bild: Tallink silja line

Passagerarfartygen Silja Europa och Baltic Princess byter linjer i början av nästa år. Det betyder att Silja Europa börjar trafikera på rutten Helsingfors-Tallinn och Baltic Princess börjar trafikera på rutten Åbo-Stockholm.

Enligt kommunikationschef Marika Nöjd kommer det här i viss mån att påverka trafiken, eftersom fartygen kommer att gå på dock i samband med bytet. Tallink Silja kommer inom kort att meddela närmare datum för bytet och vilka avgångar det är som berörs av bytet.

  • Utmaningar i sociala situationer är veckans tema på Sluta panta

    Har du svårt att bilda vänskapsrelationer?

    Har du svårt att bilda vänskapsrelationer? Känner du ofta att du blir utanför? Blir det lätt bråk mellan dig och andra? Tänker du att du inte är lika bra som andra? Har du svårt att hantera dina känslor i utmanande situationer? Funderar du ofta på vad andra tänker om dig? Låter du det påverka dina handlingar? Hatar du att förlora?

  • Max Jansson: Upp ur soffan!

    Visit Vasas vd förstår inte folk som kritiserar utbudet.

    Visit Vasas vd Max Jansson tycker att vi låter vädret styra oss för mycket, många väljer att sitta hemma framför tv:n när det regnar. Å andra sidan gläds han över att folk tog sig ut på stan under helgen, fredagens terrordåd i Åbo till trots.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland