Hoppa till huvudinnehåll

Bankrånare skröt om sin stöt på Youtube

Bild: Skärmdump från Youtube sedelbunt

En 19-årig kvinna i USA rånade en bank i delstaten Nebraska. Sedan satte hon sig ner hemma hos föräldrarna och gjorde en sju minuter lång video där hon skryter om bankrånet, rapporterar New York Times.

Kvinnan har i videon samma kläder som under bankrånet och viftar i slutet med en stor bunt sedlar till tonerna av rockbandet Green Day. Videobeskrivningen lyder "Jag stal just en bil och rånade en bank. Nu är jag rik och kan betala av på mitt studielån. I morgon ska jag ut och shoppa."

Efter att ha rånat banken kontaktade hon sin ex-man och frågade om han ville skaffa en ny tatuering med henne, eftersom hon "hade en hög sedlar efter att ha rånat en bank". Ex-mannen följde inte med utan ringde polisen i stället. Polisen hade redan då fått anmälningar av folk som sett videon.

I videon kommunicerar kvinnan med skrivna plakat som på grund av webbkameran är spegelvända. Videon är lyckligtvis textad.

Läs också

Nyligen publicerat - Utrikes