Hoppa till huvudinnehåll

Flera vill bli utvecklingschef i Korsholm

Bild: Yle/Roger Källman sessionssal

Sexton personer vill bli utvecklingschef i Korsholm. Det var fem nya personer som lämnat in en ansökan då ansökningstiden för andra gången gick ut på fredagen. I december beslöt kommunstyrelsen att förlänga ansökningstiden med en månad.

De som sökt tjänsten är: politices magister Johanna Karpiala, ekonomie licentiat Mikael Alaviitala, filosofie magister Outi Niemi, fil. kand. Matti Knutar, planeringsgeograf Jonas Kommonen, ekonomie magister Kenth Nedergård, ekonomie magister Esa Högnäsbacka, politices magister Matias Båsk, master of business administration Tomas Kurtén, tradenom Birgitte Holmlund och tradenom Joakim Träskelin.

Fem personer önskar vara anonyma.

På kommunstyrelsens möte den 15 januari tar man ställning till ansökningarna.

Elva personer hade sökt tjänsten i den första omgången, men enligt kommundirektör Rurik Ahlberg ville styrelsen ännu vänta och se om det fanns fler intresserade.

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten