Hoppa till huvudinnehåll

"Man blir en bra människokännare då man kan utnyttja sin medialitet"

Susann Knuts.
Susann Knuts. Bild: Yle/ Luzilla Backa medium

Susann Knuts jobbar som hypnosterapeut och har en gåva i medialitet. Hon berättar att hon kan använda sina inre sinnen och med hjälp av dem kan hon känna in och se mer än det som är uppenbart hos sina medmänniskor. Hon kan med andra ord se hur en medmänniska mår både fysiskt, psykiskt och andligt.
Medialitet säger hon också att är någonting alla egentligen har, men de flesta av oss har dolt, glömt eller gömt redan från liten.

I februari startar en utbildning i medialitet i Vasa. Då är det utbildare från Sverige som kommer hit för att hålla kursen. Susann Knuts har tagit initiativet till kursen eftersom det inte finns kurser av det här slaget på svenska i Österbotten.

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten