Hoppa till huvudinnehåll

Kreativa kvinnor

Vänsterförbundets Nina Söderlund. Bild: Yle / Johanna Burman nagu,nina söderlund,pargas,vänsterförbundet,vänsterförbundets nina söderlund

Bor du i åboregionen eller Åboland? Har du goda idéer som väntar på att bli förverkligade? Har du tänkt på att starta eget företag? Vill du utveckla ditt företag?

Dags för nya produkter, nischer att fylla, nya samarbetsparter och nätverk, nyt tag? Då kan det EU-stödda projektet Kreativa kvinnor som leds av Centret för livslångt lärande vid Åbo Akademi och YH Novia vara nånting för dej! Det är Nina Söderlund som är projektledare för Kreativa Kvinnor och såhär beskriver hon projektet som pågår ända till april 2014.

  • Företagshuset Dynamo firar 25 år

    Har hjälpt hundratals nya företag genom åren.

    Nu i januari har det gått 25 år sedan Företagshuset Dynamo i Närpes inledde sin verksamhet. Sen starten år 1992 har man hjälpt hundratals nya företag, säger VD Håkan Westermark.

  • Daniel Olin: Krishantering á la Bruxelles

    Kriser avlöser varandra, men EU är ändå populärt.

    Ordet kris dyker upp titt som tätt i EU-rapporteringen. Men det folkliga stödet för EU är ändå brett, trots de många misslyckandena. Så något snart slut på den europeiska unionen ska vi nog inte vänta oss, konstaterar vår korrespondent Daniel Olin i sin kolumn från Bryssel.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland