Hoppa till huvudinnehåll

Hit, men... är REO Speedwagon och ”Can't Fight This Feeling”.

REO Speedwagon
REO Speedwagon Bild: REO Speedwagon reo speedwagon

Hitmen spisar denna gång bl.a. danska The Raveonettes och ex-The Smiths-gitarristen Johnny Marr. Mårten funderar på varför i all sin dar han kan spela även den gamla hitten på piano. Den dög ju inte ens åt japanerna? Hitmen med Dan Eskil Jansson, Mårten Svartström och Michael Cronström. Hitmen i Radio Vega torsdag kl. 18.03 och söndag kl. 17.10.

“Hit, men inte längre?”

År 1980 fick REO Speedwagon en stolt listetta i USA med ”Keep On Loving You”. Och den kan man också ibland få höra här i Radio Vegas flödesprogram. Men då är frågan – varför spelar vi inte också deras andra listetta?
Som blev listetta inte bara i USA, utan även i Kanada. För i början av år 1985 fick de en stor hit om en man som mitt i allt blir kär i en kvinna han varit kompis med i många år. Men kanske det är så att våra finlandssvenska öron är för finkänsliga för denna power ballad?

Denna veckas förslag till ”Hit, men inte längre” är REO Speedwagon och ”Can't Fight This Feeling”.