Hoppa till huvudinnehåll

Ny musik i Radio Vega

Här är de nya låtar som börjar rulla i Radio Vega från och med lördagen den 2 mars. En finlandiserad engelsman, en duo som går från nattklubbsdiscot ut på beachen och en 80 åring som är i sitt livs bästa form.

Love me if you let me/Acustic Steam Band feat P Oxley

Finlandiserade Paul Oxley var senast på tapeten med låten Cider Hill med Nina Lassander som tog en andra plats i uttagningen till ESC 2010. Nu har Oxley mera gått mot det akustiska och i bandet finns bl a basisten Anssi Wäxby.
Paul Oxley

Funny heartbeat/Kisses

Duon slog igenom för 2 år sedan med albumet The Heart of Nightlife och under den här tiden har de turnerat en hel del samtidigt som de har spelat in nytt material. Funny heartbeat är första singeln och indikerar en liten stilförändring för Kisses. Den här är mera gjord för fest på stranden än i nattklubbsdiscot.
Kisses

Cut copy me/Petula Clark

Vid fyllda 80 år är Petula Sally Olwen Clark aktivare än någonsin med ett nytt album och en lång turné i England i höst. På albumet Lost in you finns också en ny version av hennes största hit från 60-talet Downtown medan Cut copy me är en alldeles ny låt.
Petula Clark

Flora/Vera Vinter

”Det bor en äkta berättare i Vera Vinter”, så skrev bl a DN om artistens debutalbum. Flora är ett bubblande vårspår med akustiska gitarrer och fiol och flöjt. Nu är hon på turné tillsammans med Petra Marklund i Sverige.
Vera Vinter

Be mig! Se mig! Ge mig!/Elisas

Första singeln från Elisas 3:dje album och gruppen har nu seglat upp som Sveriges populäraste dansband just nu. Den här låten är skiven av Henrik Sethsson/Thomas Berglund/Elisa Lindström. Gruppen fick sitt genombrott 2010 då de vann dansbandskampen i SVT.
Elisas

Hälsningar
Kjell Ekholm
Musikchef
Radio Vega