Hoppa till huvudinnehåll

Veckans andaktstalare: Jan Tunér

Jan Tunér är biståndsarbetare och f.d. församlingsledare i Missionskyrkan. Han talar gärna med och till kyrk-ovana. Jan tycker om att spela badminton, paddla kanot med frun, läsa historiska romaner och möta människor både i Finland och utomlands. I veckans andrum ger han en glimt av en personlig kris och vägen ut ur den.

Läs också

Tro

  • Stort finländskt fenomen - hundratals muslimer blir kristna

    Asylsökande irakier är den största gruppen som konverterar.

    Allt fler muslimer konverterar till kristendomen. Det handlar om flera hundra, troligtvis över tusen asylsökande, främst irakier, som har gått över till den kristna tron och sedan ansöker om asyl på nytt. Vid Migrationsverket talar man redan om ett stort fenomen som ur nordisk synvinkel är specifikt just för Finland.

Nyligen publicerat - Tro