Hoppa till huvudinnehåll

O-hyra del 2 av 10

Tandläkare Mannström, sköterskan Sanna
Patrik Mannström och Sanna Tandläkare Mannström, sköterskan Sanna Bild: YLE/ Jyrki Valkama tandläkare mannström

”Jag heter Sanna och jag är 19 år. Jag är ihop med världens ljuvligaste man, Patrick Mannström. Han är en jätte skicklig tandläkare. Jag gör min praktik hos honom och när jag är klar ska jag bli hans sköterska. Då ska vi också flytta ihop på allvar.”
Så tycker Sanna i det andra avsnittet av Ohyra.

Vi får igen möta hela gänget på Apollogatan 25 B. Patrik Mannström (Sixten Lundberg) och Sanna (Alexandra Häggman), Ann-Sofie Granvik (Nina Hukkinen), elvaåriga William (Filemon von Numers) och Morfar Gideon (Fred Negendanck), Erik Andersson (Gustaf Wiklund), Margit Sahlström-Pentikäinen (Sue Lemström) och Risto (Paul Holländer), m.fl.

Serien har skrivits av Marianne Andersson, Jessica Edén och Katarina von Numers-Ekman. Dramaturg var Janina Jansson och för regin står Per-Olof Strandberg. Teknisk regi: Niko Ingman.
Produktion: Svenska Yle, Fakta och Fiktion 2013

Lyssna här på det andra avsnittet av Radioteaterns komediserie O-hyra.


Sänds i Radio Vega, Lördax 9.3 kl. c.12.15.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje