Hoppa till huvudinnehåll

Norlie & KKV på nästa STK

Porträttbild på duon Norlie & KKV.
Porträttbild på duon Norlie & KKV. Bild: X3M/Catariina Salo kkv

På nästa Svenska Talande Klubben stiger svenska Norlie & KKV och finska JAG upp på scenen.

För första gången kommer vi att få höra Norlie & KKVs sköna rap i Finland! Denna svenska hip hop-duo har haft fart på karriären sedan första officiella singeln När jag går ner kom 2011. Duons debutalbum Snart släpps inom kort. Första singelspåret från det, Nej, har redan klättrat högt upp på singellistorna.

Direkt på webben

Klubben sänds direkt som webb-tv på x3m.yle.fi och i Radio X3M med start kl. 20.

Biljetter

Norlie & KKV på STK onsdagen 3.4 2013 på Korjaamo, Helsingfors. Biljetterna kostar 8 euro i förköp (via Tiketti) och 10 euro vid dörren. K-18.

Killarna i Norlie & KKV, Sonny "Norlie" Fahlberg och Kim "KKV" Vadenhag, träffades på en pub i Gamla Stan i Stockholm och beslöt sig för att börja göra musik tillsammans. Efter debutsingeln var det dags för nästa stormslag som blev låtarna Tröjan du hatar och somamrplågan Där jag hänger min hatt som toppade listorna förra sommaren. Tack vare de här kammade de också hem priset årets nykomling på prets P3-gala i Sverige. Killarna, som har sina rötter i Stockholm, tar influenser från olika genrer men grunden är och alltid varit rap. Allt detta får vi höra när Norlie & KKV uppträder live på STK.

Som förband uppträder rapartisten Jeppe "JAG" Grönholm på Korjaamo. Debutalbumet So far so good släpptes i fjol.

Biljetter kan köpa i förköp för 8 euro och för 10 euro vid dörren. Åldersgränsen är 18 år.

Nyligen publicerat - X3M