Hoppa till huvudinnehåll

Moj! Det är jag som är Peggy

Ann-Sofie - Nina Hukkinen, Peggy - Marika Parkkomäki, syskon i O-hyra
Systrarna Ann-Sofie och Peggy Granvik. Ann-Sofie - Nina Hukkinen, Peggy - Marika Parkkomäki, syskon i O-hyra Bild: Yle/Jyrki valkama nina hukkinen

”Jag bor inte i det där galna huset som det här handlar om, men min syrra bor där och – believe me – jag har sett helt tillräckligt av det där gänget: Den där påtrampade gåsisen Risto och hans hysteriska morsa. Och Mannström, som borrar tänder rakt under syrrans sovrum. Hur sexigt är det?”

Peggy, som har bättre saker att göra, har för ett par veckor sedan lämpat över pappa, f.d. operettstjärnan Gideon Granvik, på sin ensamförsörjande syster Ann-Sofie. Nu har han och William hittat ett intressant litet kryp i Williams säng. Och gårdskarlen Risto har fått veta att Sanna väntar barn med Mannström. Mer om detta och annat trassel på Apollogatan 25 B i veckans avsnitt av O-hyra.

Femte avsnittet av Radioteaterns komediserie O-hyra sänds i Lördax 30.3 c. kl. 12.15

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje