Hoppa till huvudinnehåll

Vad är det Risto döljer för mig?

Margit Pentikäinen i O-hyra
Margit Pentikäinen (Sue Lemström) i O-hyra. Margit Pentikäinen i O-hyra Bild: Jyrki Valkama/ Yle margit pentikäinen

”Jaa, vet ni, här hos oss har vi numera bara problem. Hela huset är i upplösningstillstånd efter det där förskräckliga lusmötet förra veckan... och folk har slutat följa reglerna i tvättstugan och gör precis som de tycker! Och det vill jag bara säga, än en gång, att Risto och jag verkligen inte har några löss i vår lägenhet!

Och sen är det ju det här med min son Risto. Ja, jag vet inte alls om jag vill tala om det... men han har ju suttit så länge på toaletten på sista tiden. Och så tror jag att han har något annat också som han döljer för mig. För sin egen mor! Och jag som har oroat mig så och gjort allt för honom!”


Radioteaterns komediserie O-hyra fortsätter med det åttonde avsnittet i Lördax 20.4 c. kl. 12.15.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje